Székely Hajnalka, a Nagycsaládosok Országos Egyesületének elnöke
Székely Hajnalka, a Nagycsaládosok Országos Egyesületének elnöke PDF Nyomtatás E-mail

Támogató levél

 

Sajnálattal olvastuk, hogy a Holdvilág Kamaraszínház Kulturális Egyesület — talán valami fatális félreértés folytán — a Független Színházak kuratóriumától erre az évre nem kapott támogatást!


Ez a döntés nemcsak azért káros, mert egy színvonalas, gyerekközpontú színházat ért váratlan csapás az év harmadik negyedévében, hanem azért is, mert veszélyezteti az évek alatt kialakult gyümölcsöző együttműködésünket.


A XVI. kerületi színház — ahogy olvashatjuk alapító okiratában — egyik fő tevékenységeként határozta meg  „a környék színvonalas gyermekelőadásokkal való ellátását.” 15 éves fennállásuk a bizonyíték rá, mennyire komolyan veszik e célkitűzést. Évek óta folyamatos kapcsolatot ápolnak a kerületi Nagycsaládosok Egyesületével. Az utóbbi években ebben a családias kis színházban rendezzük karácsonyi ünnepségünket. Ilyenkor a színház egy téli mesével örvendeztet meg bennünket, (az elmúlt évben a Holle anyóra esett a választásunk), s mi kakaóval, kaláccsal várjuk gyermekeinket, a karácsonyi ajándékok mellett.
A színház — egyedül.áIló módon — bérletrendszert dolgozott ki részünkre, így a nagycsaládosok 10 — 12 % - kal olcsóbban jutnak bérleteikhez.
Ez a felnőtt előadások bérleteire is érvényes, ha nincsenek a szülőkkel gyermekeik!


Az idei karácsonyi ünnepséget is a Holdvilág Kamaraszínház művészeivel tervezzük. Kifejezetten a kedvünkért mutatják be a Karácsonyi mese című előadásukat, melyet az Erzsébet-ligeti Színházban készülnek bemutatni, ezév december 18-án.
Bízunk benne, lesz lehetőségük a bemutatóra, talpon maradhatnak, sok nagy- és kis család, sok óvodás és iskolás gyermek, szülő és pedagógus őszinte örömére!

Budapest, 2010. augusztus 16.
Székely Hajnalka elnök - NOE