” Színházba járni jó!

Fontosnak tartjuk, hogy színvonalas előadásokkal szoktassuk a jövő nemzedékét a színházhoz, a „színházba járáshoz”.  Hiszen tudjuk – mert megtapasztaltuk – , hogy aki gyerekkorában szeret bele  a színházba, az felnőttként is színházlátogató lesz!

MERT SZÍNHÁZBA JÁRNI JÓ!

Részben a korszerű gyermekszínház, részben az új formanyelvet kereső, ifjúságnak és felnőtteknek szóló előadások létrehozása a célunk.

Hogy miért egyik alapvető tevékenységünk értékes gyermekdarabok létrehozása és műsoron tartása ?

Mert ezek segítenek kezelni a konfliktusokat, mert ezek választ adhatnak a kimondott és ki nem mondott kérdésekre, mert ezek megoldásokat is kínálnak, mert ezek segítenek eligazodni a nagyvilágban! Gyerekeknek és felnőtteknek is! Anyának és apának is! Nagymamának és nagypapának is! De úgy ám!

MERT SZÍNHÁZBA JÁRNI JÓ!

S mert a művészet és az oktatás „kézen fogva jár” és mert az együtt átélt élmény megsokszorozódik, szeretettel várjuk az óvodásokat és az iskolásokat is az előadásainkon!

HISZEN SZÍNHÁZBA JÁRNI JÓ!

TAO SZAVAZÁS 2018

2018-ban a MagNet Bank úgy döntött, hogy a TAO támogatást az előadó- művészet kategóriában tevékenykedő társulatoknak ajánlja fel, így a Holdvilág Kamaraszínház számára is lehetőség nyílt a támogatás megszerzésére! Kérjük, hogy szavazatával támogassa az egyesületünk munkáját!

Koltai Judit színész,
művészeti vezető,
az egyesület elnöke